Salesforce Sales-Cloud-Consultant ExamCertified Salesforce Sales Cloud Consultant

Total Question: 318 Last Updated: October 16,2017
  • Updated Sales-Cloud-Consultant Dumps
  • Based on Real Sales-Cloud-Consultant Exams Scenarios
  • Free Sales-Cloud-Consultant pdf Demo Available
  • Check out our Sales-Cloud-Consultant Dumps in a new PDF format
  • Instant Sales-Cloud-Consultant download
  • Guarantee Sales-Cloud-Consultant success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

A Review Of Free Sales-Cloud-Consultant testing bible

we provide 100% Correct Salesforce Sales-Cloud-Consultant brain dumps which are the best for clearing Sales-Cloud-Consultant test, and to get certified by Salesforce Certified Salesforce Sales Cloud Consultant. The Sales-Cloud-Consultant Questions & Answers covers all the knowledge points of the real Sales-Cloud-Consultant exam. Crack your Salesforce Sales-Cloud-Consultant Exam with latest dumps, guaranteed!

Q131. Your org-wide defaults for Price Books are set to "No Access". Whatshould you do to enable your Sales Reps to view the South AmericaPrice Book and add Products in this Price Book to Opportunities?

A. Set the org-wide defaults to "Use", then manually change all non Sales Reps' access to "No Access"

B. Set the org-wide defaults for allSales Reps to "Use"

C. Grant specific "Use" access rights to Sales Reps for the South America Price Book

D. Change all Custom Price B

Answer: C


Q132. How can end users work with Salesforce for Outlook? (Select all that apply)

A. Define Outlook configurations

B. Assign configurations tootheir users with their profile

C. Install Salesforce forOutlook

D. Select Outlook sync folders

Answer: CD


Q133. CORRECT TEXT

A sales rep selects a new price book to add a product to an opportunity,however there are no products available. Why?

Answer: There are no products and currencies associated with theprice bookthat are available for the account or the user (based on currency).


Q134. Which of the following descriptions best describe Quotes?

A. A tool for extending pricing proposals to customers

B. A content management tool for users who seek information

C. A library that allows access to documents

D. A collaboration tool

E. A data enrichment tool that maintains updated data

Answer: A


Q135. CORRECT TEXT

How are currencies shown in reports?

Answer: Amounts in reports are shown in their original currencies, but can be displayed in any active currency. You can change the currency used for report totals by selecting a currency from Show > Currencies. The default value for the drop-down is your personal currency. Forany amount, you can also choose to display the Converted column.


Q136. Role hierarchy should normally mimic the org structure.

A. True

B. False

Answer: B


Q137. CORRECT TEXT

Can you delete a content file that is associated with a content delivery?

Answer: No. You must delete the content delivery first. Deleting the contentdelivery will delete the content.


Q138. CORRECT TEXT

Sales rep @ UC collaborates with ABC company on opportunityto sell to XYZCompany. ABC Co has been added to partner related list on the opportunity. What will automatically happen? Choose 2 answers:

A. Partner record added to ABC account

B. Partner record added to XYX account

C. Sales team membership granted to ABC Co

D. Partner portal access granted to ABC Co

Answer: CD


Q139. CORRECT TEXT

What can a user with a Chatter External User profile do?

Answer: The user can only log into Chatter and access groups they've been invited to and interact with members of those groups.


Q140. CORRECT TEXT

As administrator you want to ensure that only certain users can modify a specified field. What is the best way to do this?

Answer: Use field level security and make the field read only (or hidden) foryour selected user or group of users.


Related Sales-Cloud-Consultant Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |