Juniper JN0-633 ExamSecurity, Professional (JNCIP-SEC)

Total Question: 175 Last Updated: July 02,2017
  • Updated JN0-633 Dumps
  • Based on Real JN0-633 Exams Scenarios
  • Free JN0-633 pdf Demo Available
  • Check out our JN0-633 Dumps in a new PDF format
  • Instant JN0-633 download
  • Guarantee JN0-633 success in first attempt

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

JN0-633 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for JN0-633 Success.

Unlimited Practice JN0-633 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate JN0-633 Success.

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Top Tips Of JN0-633 class

Exam Code: JN0-633 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Security, Professional (JNCIP-SEC)
Certification Provider: Juniper
Free Today! Guaranteed Training- Pass JN0-633 Exam.

Q61. Click the Exhibit button.

user@host# show interfaces ge-0/0/0 {

unit 1 {

family bridge { interface-mode trunk; vlan-id-list 20;

vlan-rewrite { translate 2 20;

}

}

}

}

Referring to the exhibit, which two statements are correct regarding VLAN rewrite? (Choose two.)

A. An incoming packet with VLAN tag 20 will be translated to VLAN tag 2.

B. An outgoing packet with VLAN tag 2 will be translated to VLAN tag 20.

C. An incoming packet with VLAN tag 2 will be translated to VLAN tag 20.

D. An outgoing packet with VLAN tag 20 will be translated to VLAN tag 2.

Answer: C


Q62. You want to configure in-band management of an SRX device in transparent mode. Which command is required to enable this functionality?

A. set interfaces irb unit 1 family inet address

B. set interfaces vlan unit 1 family inet address

C. set interfaces ge-0/0/0 unit 0 family inet address

D. set interfaces ge-0/0/0 unit 0 family bridge address

Answer: A

Explanation: Reference: http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB23823


Q63. You are asked to implement IPsec tunnels between your SRX devices located at various locations. You will use the public key infrastructure (PKI) to verify the identification of the endpoints.What are two certificate enrollment options available for this deployment? (Choose two.)

A. Manually generating a PKCS10 request and submitting it to an authorized CA.

B. Dynamically generating and sending a certificate request to an authorized CA using OCSP.

C. Manually generating a CRL request and submitting that request to an authorized CA.

D. Dynamically generating and sending a certificate request to an authorized CA using SCEP.

Answer: A,D

Explanation: Reference:Page 9

http://www.juniper.net/techpubs/en_US/junos/information-products/topic-collections/nce/pki-conf-trouble/configuring-and-troubleshooting-public-key- infrastructure.pdf


Q64. Click the Exhibit button. [edit]

user@host# show interfaces ge-0/0/1 {

unit 0 {

family bridge { interface-mode access; vlan-id 20;

}

}

}

ge-0/0/10 { unit 0 {

family bridge { interface-mode access; vlan-id 20;

}

}

}

[edit]

user@host# show bridge-domains d1 {

domain-type bridge; vlan-id 20;

}

[edit]

user@host# show security flow bridge

[edit]

user@host# show security zones security-zone 12 {

host-inbound-traffic { system-services { any-service;

}

}

interfaces { ge-0/0/1.0; ge-0/0/10.0;

}

}

Referring to the exhibit, which statement is true?

A. Packets sent tom the SRX Series device are sent to the RE.

B. Packets sent to the SRX Series device are discarded.

C. Only frames that have a VLAN ID of 20 are accepted.

D. Only frames that do not have any VLAN tags are accepted.

Answer: C


Q65. An external host is attacking your network. The host sends an HTTP request to a Web server, but does not include the version of HTTP in the request.

Which type of attack is being performed?

A. signature-based attack

B. application identification

C. anomaly

D. fingerprinting

Answer: C

Explanation: Reference;https://services.netscreen.com/restricted/sigupdates/nsm-updates/HTML/HTTP%3AINVALID%3AMSNG-HTTP-VER.html


Q66. Click the Exhibit button.

user@key-server> show security group-vpn server ike security-associations Index State Initiator cookie Responder cookie Mode Remote Address

97 UP bb224408940cc5d 435b9404284083c2 Main 192.168.11.1

98 UP 242c840089404d15 ab19284089408ba8 Main 192.168.11.2

user@key-server> show security group-vpn server ipsec security-associations Group: group-1, Group Id: 1

Total IPsec SAs: 1

IPsec SA Algorithm SPI Lifetime

group-l-sa ESP:3des/shal 1343991c 2736 Group: group-2, Group id: 2

Total IPsec SAs: 1

IPsec SA Algorithm SPI Lifetime

group-2-sa ESP:3des/shal 13be9e9 2741 Group: group-3, Group Id: 3

Total IPsec SAs: 1

IPsec SA Algorithm SPI Lifetime

group-3-sa ESP:3des/shal 20709057 2741 Group: group-4, Group Id: 4

Total IPsec SAs: 1

IPsec SA Algorithm SPI Lifetime

group-4-sa ESP:3des/shal 5111c2e1 2741

Which statement is correct regarding the outputs shown in the exhibit?

A. Two established peers are in the group VPNs.

B. One established peer is in the group VPNs.

C. No established peer is in the group VPNs.

D. Four established peers are in the group VPNs.

Answer: A


Q67. Click the Exhibit button.

[edit] user@host# run show log debug

Feb3 22:04:31 22:04:31.824294:CID-0:RT:flow_first_policy_search: policy search from zone host-> zone attacker (Ox0,0xe4089404,0x17)

Feb3 22:04:31 22:04:31.824297:CID-0:RT:Policy lkup: vsys 0 zone(9:host) -> zone(10:attacker) scope: 0

Feb3 22:04:31 22:04:31.824770:CID-0:RT:5.0.0.25/59028 -> 25.0.0.25/23 proto 6

Feb3 22:04:31 22:04:31.824778:CID-0:RT:Policy lkup: vsys 0 zone(5:Umkmowm) -> zone(5:Umkmowm) scope: 0

Feb3 22:04:31 22:04:31.824780:CID-0:RT:5.0.0.25/59028 -> 25.0.0.25/23 proto 6

Feb3 22:04:31 22:04:31.824783:CID-0:RT: app 10, timeout 1800s, curr ageout 20s Feb3 22:04:31 22:04:31.824785:CID-0:RT: permitted by policy default-policy-00(2)

Feb3 22:04:31 22:04:31.824787:CID-0:RT: packet passed, Permitted by policy.

Feb3 22:04:31 22:04:31.824790:CID-0:RT:flow_first_src_xlate: nat_src_xlated: False, nat_src_xlate_failed; False

Feb3 22:04:31 22:04:31.824834:CID-0:RT:flow_first_src_xlate: incoming src port is: 38118 Which two statements are true regarding the output shown in the exhibit? (Choose two.)

A. The packet does not match any user-configured security policies.

B. The user has configured a security policy to allow the packet.

C. The log is showing the first path packet flow.

D. The log shows the reverse flow of the session.

Answer: C


Q68. Your company is using a dynamic VPN configuration on their SRX device. Your manager asks you to enforce password expiration policies for all VPN users.

Which authentication method meets the requirement?

A. local password database

B. TACACS+

C. RADIUS

D. LDAP

Answer: D

Explanation:

Reference : http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB17423&actp=RSS


Q69. Click the Exhibit button.

-- Exhibit–

-- Exhibit --

Host A cannot resolve the www.target.host.com Web page when using its configured DNS server. As shown in the exhibit, Host A's configured DNS server and the Web server hosting the www.target.host.com Web page are in the same subnet. You have verified bidirectional reachability between Host A and the Web server hosting the Web page.

What would cause this behavior on the SRX device in Company B's network?

A. DNS replication is enabled.

B. DNS doctoring is enabled.

C. DNS replication is disabled.

D. DNS doctoring is disabled.

Answer: D

Explanation: Reference:http://www.trapezenetworks.com/techpubs/en_US/junos12.2/topics/concept/dns-alg-nat-doctoring-overview.html


Q70. Click the Exhibit button.

user @host> show bgp summary logical-system LSYS1 Groups : 11 Peers : 10 Down peers: 1

Table Tot. Paths Act Paths Suppressed History Damp State Pending

inet.0 141 129 0 0 0 Peer AS InPkt OutPkt OutQ Flaps Last Up/Dwn State|#Active/Received/Accepted/Damped...

192.168.64.12 65008 11153 11459 0 26 3d

3:10:43 9/10/10/0 0/0/0/0

192.168.72.12 65009 11171 11457 0 26 3d

3:10:39 11/12/12/0 0/0/0/0

192.168.80.12 65010 9480 9729 0 27 3d

3:10:42 11/12/12/0 0/0/0/0

192.168.88.12 65011 11171 11457 0 25 3d

3:10:31 12/13/13/0 0/0/0/0

192.168.96.12 65012 9479 9729 0 26 3d

3:10:34 12/13/13/0 0/0/0/0

192.168.10.12 65013 111689 11460 0 27 3d

3:10:46 9/10/10/0 0/0/0/0

192.168.11.12 65014 111688 11458 0 25 3d

3:10:42 9/10/10/0 0/0/0/0

192.168.12.12 65015 111687 11457 0 25 3d

3:10:38 9/10/10/0 0/0/0/0

192.68.11.12 650168 9478 9729 0 25 3d

3:10:42 9/10/10/0 0/0/0/0

192.168.13.12 65017 111687 11457 0 27 3d

3:10:30 9/10/10/0 0/0/0/0

192.168.16.12 65017 111687 11457 0 27 1w3d2h

Connect

user@host> show interfaces ge-0/0/7.0 extensive

Logical interface ge-0/0/7.0 (Index 76) (SNMP ifIndex 548) (Generation 141)

...

Security: Zone: log

Allowed host-inbound traffic : bootp dns dhcp finger ftp tftp ident-reset http https ike netconf ping reverse-telnet reverse-ssh rloqin rpm rsh snmp

snmp-trap ssh telnet traceroute xnm-clear-text xnm-ssl lsping ntp sip r2cp

Flow Statistics: Flow Input statistics: Self packets: 0

ICMP packets: 0

VPN packets: 0

Multicast packets: 0

Bytes permitted by policy: 0

Connections established: 0 Flow Output statistics: Multicast packets: 0

Bytes permitted by policy: 0

Flow error statistics (Packets dropped due to): Address spoofing: 0

Authentication failed: 0 Incoming NAT errors: 0

Invalid zone received packet: 0 Multiple user authentications: 0 Multiple incoming NAT: 0

No parent for a gate: 0

No one interested in self pakets: 0 No minor session: 0

No more sessions: 589723 No NAT gate: 0

No route present: 0

No SA for incoming SPI: 0 No tunnel found: 0

No session for a gate: 0

No zone or NULL zone binding 0 Policy denied: 0

Security association not active: 0

TCP sequence number out of window: 0 Syn-attack protection: 0

User authentication errors: 0

Protocol inet, MTU: 1500, Generation: 1685, Route table: 0 Flags: Sendbcast-pkt-to-re

Addresses, F1ags: Is-Preferred Is-Primary

Destination: 10.5.123/24, Local: 10.5.123.3, Broadcast: 10.5.123.255, Generation: 156

Protocol multiservice, MTU: Unlimited, Generation: 1686, Route table: 0 Policer: Input: default_arp_policer  

...

An SRX Series device has been configured with a logical system LSYS1. One of the BGP peers is down.

Referring to the exhibit, which statement explains this problem?

A. The LSYS license only allows up to ten BGP peerings.

B. The maximum number of allowed flows is set to low.

C. The allocated memory is not sufficient for this LSYS.

D. The minimum number of flows is set to high.

Answer: B


Related JN0-633 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |