Microsoft 98-365 ExamWindows Server Administration Fundamentals

Total Question: 147 Last Updated: May 19,2017
  • Updated 98-365 Dumps
  • Based on Real 98-365 Exams Scenarios
  • Free 98-365 pdf Demo Available
  • Check out our 98-365 Dumps in a new PDF format
  • Instant 98-365 download
  • Guarantee 98-365 success in first attempt

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

98-365 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 98-365 Success.

Unlimited Practice 98-365 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 98-365 Success.

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Tactics to exam 98 365

Ucertify mta exam 98 365 Questions are updated and all windows server administration fundamentals mta exam 98 365 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our mta exam 98 365 exam prep kits you will be ready for the real mta 98 365 practice test exam without a problem. We have Renewal Microsoft mta exam 98 365 dumps study guide. PASSED windows server administration fundamentals mta exam 98 365 First attempt! Here What I Did.

Q41. You work as a server administrator at ABC.com. You need to connect remotely to Windows Server 2008. How would you accomplish this task? 

A. You should install and run Remote Assistance. 

B. You should enable Remote Desktop in System Properties. 

C. You should enable Remote Assistance in Control Panel. 

D. You should enable and initialize RDC. 

Answer: B


Q42. Which of the following statements regarding the Device Manager is TRUE? 

A. A black exclamation mark on a yellow triangle indicates that the device has been enabled. 

B. A black exclamation mark on a yellow triangle indicates that the device has been disabled. 

C. A black exclamation mark on a yellow triangle indicates that the device is not fully functional. 

D. A black exclamation mark on a yellow triangle indicates that the device is using the latest drivers. 

E. A black exclamation mark on a yellow triangle indicates that the device is using generic drivers. 

Answer: C


Q43. Which of the following statements regarding Windows Server 2008 is TRUE? 

A. In Windows Server 2008, NTLDR is responsible for memory management. 

B. In Windows Server 2008, NTOSKRNL.EXE is known as the kernel and is responsible for system services. 

C. In Windows Server 2008, Services is responsible for system services and process management. 

D. In Windows Server 2008, NTOSKRNL.EXE is the first system file to be loaded and is responsible for the POST process. 

Answer: B


Q44. What is the maximum number of primary partitions that MBR supports on a single disk drive? 

A. 2 

B. 4 

C. 8 

D. 16 

E. 32 

Answer: B


Q45. Which of the following are the minimum NTFS permissions you must have in order to take ownership of a shared folder? 

A. Full Control permissions 

B. Read permissions 

C. Execute permissions 

D. Read & Write permissions 

E. List Files permissions 

Answer: A


Q46. In Window Server 2008 R2, the first system file to be loaded during the boot process is the ______. 

A. NTLDR 

B. Win32 

C. WinPE 

D. boot.ini 

E. ntdetect.com 

Answer:


Q47. Which of the following provide the fault tolerance? 

A. RAID 

B. iSCSI 

C. Sata6G 

D. eSata 

E. SSD 

Answer: A


Q48. Which of the following statements regarding NTFS permissions is TRUE? 

A. The files in a folder that has been moved within the original volume will retain the permissions that have been assigned to it. 

B. The files in a folder that has been moved within the original volume will acquire the permissions of the parent folder. 

C. The files in a folder that has been moved within the original volume will have no permissions assigned to it in the new location. 

D. The files in a folder that has been moved within the original volume will acquire deny permissions. 

Answer: A


Q49. Which of the following statements regarding SRV records in DNS is TRUE? 

A. In DNS, the PTR record is used to resolve host names to IP addresses. 

B. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to host names. 

C. In DNS, the PTR record is used to locate a domain controller. 

D. In DNS, the PTR record is used to resolve computer names to IP addresses. 

E. In DNS, the PTR record is used to resolve IP addresses to computer names. 

Answer: C


Q50. You work as a domain administrator at ABC.com. You need to standardize the desktop on all Windows client computers in the domain. Which utility should you use? 

A. Group Policy 

B. Remote Desktop 

C. Roaming Profiles 

D. DFS 

Answer: A


Related 98-365 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |