Cisco 300-360 ExamWIDESIGN Designing Cisco Wireless Enterprise Networks

Total Question: 83 Last Updated: November 01,2017
  • Updated 300-360 Dumps
  • Based on Real 300-360 Exams Scenarios
  • Free 300-360 pdf Demo Available
  • Check out our 300-360 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-360 download
  • Guarantee 300-360 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

All About 300-360 exam cost Sep 2017

Ucertify 300-360 Questions are updated and all 300-360 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 300-360 exam prep kits you will be ready for the real 300-360 exam without a problem. We have Most recent Cisco 300-360 dumps study guide. PASSED 300-360 First attempt! Here What I Did.

Q11. A network engineer is preparing for an office site survey with a height of 2.5 meters. Which three components are recommended to complete the survey? (Choose three.)

A. Use APs with external antennas.

B. Use DoS attack on APs while measuring the throughput.

C. Use APs with built-in antennas.

D. Use a battery pack to power APs.

E. Use a drawing of the office space to draw AP and client placements.

F. Use APs with directional antennas.

Answer: C,D,E


Q12. An engineer is deploying centralized wireless solution with a 5508 controller. What is the most AP licenses that can be supported?

A. 100

B. 250

C. 1000

D. 500

Answer: D

Explanation:

You can order Cisco 5500 Series Controllers with support for 12, 25, 50, 100, 250 or 500 APs as the controller's base capacity. You can add additional AP capacity through capacity adder licenses available at 25, 50, 100 and 250 AP capacities. You can add the capacity adder licenses to any base license in any combination to arrive at the maximum capacity of 500 APs.

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wireless/5500-series-wireless-controllers/112926-5508wlc-license.html


Q13. A Cisco 7925 phone at a client’s location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture, sees that the phone receives an IP, and downloads the proper configuration file from TFTP successfully. What type of messages should the phone be sending at this point?

A. H.245

B. H.323

C. MCGP

D. SCCP

Answer: D


Q14. A customer wants to implement a wireless network in a historic location, but is concerned about the structural and aesthetic impact to the facility. Which benefit of using wireless mesh addresses these concerns?

A. Power is required only at the installation location.

B. The APs do not have LED lights.

C. More wireless channels can be supported.

D. APs do not need network connections.

Answer: D


Q15. An engineer is assigned to provide wireless coverage in a provincial capital building. Due to the age and historic nature of the building, the ability to run new copper Ethernet cable to desired AP locations is limited. Which requirement should the engineer specify to overcome this restriction?

A. Deploy access points where the survey indicates and connect them via fiber optic cable, using a mediaadapter, and locally provide power.

B. Deploy access points to each phone location converting two spare pairs of copper from the phone line toEthernet and locally provide power.

C. Deploy access point devices where limited cable can be run or exists and connect high- gain antennas andincrease Tx power to increase cell size.

D. Deploy RAP where limited cable can be run or exists, and extend coverage using MAP.

Answer: D


Q16. Which two steps are associated with the active portion of the audit when a post-installation audit is performed with an auditing tool such as Ekahau? (Choose two.)

A. Check for co-channel interference by standing near an access point on one channel and watching for other access points that are on the same channel.

B. Verify smooth roaming.

C. Check to see if the signal level on other access points that are heard on the same channel is at least 19dBm weaker than the access point that you are next to.

D. Check that all channels are supported by the APs, regardless of client capabilities.

E. Verify that the network traffic of physical data rate and packet loss meets user requirements.

Answer: B,E


Q17. A hospital environment was designed to guarantee RF coverage at or better than -67 dBm in the 5 GHz spectrum. The customer mandates that RRM be used for DCA and TPC in both bands. After deployment, why do many of the legacy 802.11b/g devices have difficulty maintaining connectivity?

A. Excessive co-channel interference in the 2.4 GHz band exists.

B. Excessive overlapping channels in the 2.4 GHz band exists.

C. TPC drastically reduces Tx power in the 2.4 GHz band.

D. TCP drastically increases Tx power in the 2.4 GHz band.

Answer: C


Q18. An engineer is preparing for an active site survey of a warehouse and is informed that they should not enter any areas that are blocked by supplies that are difficult to move. Which option describes how the engineer should address this restriction?

A. Extrapolate restricted access areas by drawing circles for AP coverage

B. Survey hallways, common areas, and storerooms.

C. Utilize a predictive tool to define coverage in off-limits areas.

D. Educate the customer about the importance of accurate and complete measurements.

Answer: D


Q19. A customer has dual-band devices that they want to use 40 MHz channels. If the customer is using Cisco 3600 Series access points with a 5508 controller. Which setting assists with this change?

A. Enable band select globally.

B. Enable aggressive load balancing.

C. Disable lower data rates on 802 .11G GHz radios.

D. Disable overlapping 802.11G channels.

Answer: A


Q20. A network engineer wants the DSCP marking to align with the 802.11e access category video. What will this marking be?

A. 34

B. AF31

C. 4

D. 5

Answer: A


Related 300-360 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |