Cisco 300-210 ExamSITCS Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)

Total Question: 331 Last Updated: October 16,2017
  • Updated 300-210 Dumps
  • Based on Real 300-210 Exams Scenarios
  • Free 300-210 pdf Demo Available
  • Check out our 300-210 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-210 download
  • Guarantee 300-210 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

All About 300-210 exam engine Oct 2017

Ucertify offers free demo for 300-210 exam. "Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS)", also known as 300-210 exam, is a Cisco Certification. This set of posts, Passing the Cisco 300-210 exam, will help you answer those questions. The 300-210 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. 100% real Cisco 300-210 exams and revised by experts!

Q11. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q12. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q13. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q14. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D


Q15. Access the configuration of the Cisco Email Security Appliance using the MailFlowPolicies tab. Within the GUI, you can navigate between the Host Access Table Overview and Mail Flow Policies tables. You can also navigate to the individual Mail Flow Policies and Sender Groups that are configured on the appliance.

Consider the configuration and the SenderBase Reputation Scores of the following fictitious domains when answering the four multiple choice questions.

A. red.public, -6

B. orange.public, -4

C. yellow.public, -2

D. green. .public, 2

E. blue.public, 6

F. violet.public, 8

Answer: D


Q16. When creating an SSL policy on Cisco FirePOWER, which three options do you have

A. do not decrypt

B. trust

C. allow

D. block with reset

E. block

F. encrypt

Answer: A D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/firesight-management-center/200202-Configuration-of-an-S


Q17.  

Refer to the exhibit. Which option is a result of this configuration?

A. All ingress traffic on the inside interface that matches the access list is redirected.

B. All egress traffic on the outside interface that matches the access list is redirected.

C. All TCP traffic that arrives on the inside interface is redirected.

D. All ingress and egress traffic is redirected to the Cisco FirePOWER module.

Answer: C


Q18. Which three routing options are valid with Cisco FirePOWER version 5.4? (Choose three.)

A. Layer 3 routing with EIGRP

B. Layer 3 routing with OSPF not-so-stubby area

C. Layer 3 routing with RiPv2

D. Layer 3 routing with RIPvl

E. Layer 3 routing with OSPF stub area

F. Layer 3 routing with static routes

Answer: D E F

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/user-guide/FireSIGHT-System-UserGuide-v5401/In


Q19. Which Cisco Web Security Appliance feature enables the appliance to block suspicious traffic on all of its ports and IP addresses?

A. explicit forward mode

B. Layer 4 Traffic Monitor

C. transparent mode

D. Secure Web Proxy

Answer: B


Q20. Which option is a benefit of Cisco Email Security virtual appliance over the Cisco ESA appliance?

A. global threat intelligence updates from Talos

B. reduced space and power requirements

C. outbound message protection

D. automated administration

Answer: B


Related 300-210 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |