Cisco 300-115 ExamImplementing Cisco IP Switched Networks

Total Question: 283 Last Updated: August 14,2017
  • Updated 300-115 Dumps
  • Based on Real 300-115 Exams Scenarios
  • Free 300-115 pdf Demo Available
  • Check out our 300-115 Dumps in a new PDF format
  • Instant 300-115 download
  • Guarantee 300-115 success in first attempt

Price: $110.95 $55.95

Buy Now Free Trial
PDF Version Software Version

100% Guarantee on Products High Success Rate, supported by our 99.3% pass rate history and money back guarantee should you fail your exam.

Updated regularly Get hold of Updated Exam Materials Every time. Free updates without any extra charges to the actual exam.

300-115 PDF Questions & Answers Available in a universal Adobe PDF format. Portable and printable anywhere anytime.

Quality and Value Exact Exam Questions with Correct Answers, verified by Experts with years of Experience in IT Field.

Customizable Testing Engine Simulates a real world exam environment to prepare you for 300-115 Success.

Unlimited Practice 300-115 Exam Re-takes Practice Until you get it right. With options to Highlight missed questions, you can analyse your mistakes and prepare for Ultimate 300-115 Success.

Special Promotion More than 30% Discount for Royal Pack.

Questions Ask for 300 115 dumps

It is impossible to pass Cisco 300 115 vce exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300 115 dumps practice questions. You will get a surprising result by our Renewal Implementing Cisco IP Switched Networks practice guides.

Q1. Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.

B. It does not support 1Gb links.

C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.

D. It is not available in VSS.

Answer: C


Q2. Refer to the exhibit.

Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q3. Which configuration command ties the router hot standby priority to the availability of its interfaces?

A. standby group

B. standby priority

C. backup interface

D. standby track

Answer: D


Q4. Which switch feature determines validity based on IP-to-MAC address bindings that are stored in a trusted database?

A. Dynamic ARP Inspection

B. storm control

C. VTP pruning

D. DHCP snooping

Answer: A


Q5. Which type of information does the DHCP snooping binding database contain?

A. untrusted hosts with leased IP addresses

B. trusted hosts with leased IP addresses

C. untrusted hosts with available IP addresses

D. trusted hosts with available IP addresses

Answer: A


Q6. What happens on a Cisco switch that runs Cisco IOS when an RSTP-configured switch receives 802.1d BPDU?

A. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives an 802.1d BPDU, it responds with an 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

B. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it responds with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

C. 802.1d does not understand RSTP BPDUs because they are different versions, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU.

D. 802.1d understands RSTP BPDUs because they are the same version, but when a RSTP switch receives a 802.1d BPDU, it does not respond with a 802.1d BPDU and eventually the two switches run 802.1d to communicate.

Answer: A


Q7. A network engineer deployed a switch that operates the LAN base feature set and decides to use the SDM VLAN template. The SDM template is causing the CPU of the switch to

spike during peak working hours. What is the root cause of this issue?

A. The VLAN receives additional frames from neighboring switches.

B. The SDM VLAN template causes the MAC address-table to overflow.

C. The VLAN template disables routing in hardware.

D. The switch needs to be rebooted before the SDM template takes effect.

Answer: C


Q8. While working in the core network building, a technician accidently bumps the fiber connection between two core switches and damages one of the pairs of fiber. As designed, the link was placed into a non-forwarding state due to a fault with UDLD. After the damaged cable was replaced, the link did not recover. What solution allows the network switch to automatically recover from such an issue?

A. macros

B. errdisable autorecovery

C. IP Event Dampening

D. command aliases

E. Bidirectional Forwarding Detection

Answer: B


Q9. In which portion of the frame is the 802.1q header found?

A. within the Ethernet header

B. within the Ethernet payload

C. within the Ethernet FCS

D. within the Ethernet source MAC address

Answer: A


Q10. Which two protocols can be automatically negotiated between switches for trunking? (Choose two.)

A. PPP

B. DTP

C. ISL

D. HDLC

E. DLCI

F. DOT1Q

Answer: C,F


Related 300-115 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |