CompTIA 220-901 ExamCompTIA A+ Certification Exam (901)

Total Question: 211 Last Updated: October 16,2017
  • Updated 220-901 Dumps
  • Based on Real 220-901 Exams Scenarios
  • Free 220-901 pdf Demo Available
  • Check out our 220-901 Dumps in a new PDF format
  • Instant 220-901 download
  • Guarantee 220-901 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

10 tips on 220 901 dumps

It is impossible to pass CompTIA 220 901 exam exam without any help in the short term. Come to Exambible soon and find the most advanced, correct and guaranteed CompTIA 220 901 exam practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde CompTIA A+ Certification Exam (901) practice guides.

Q51. A technician is tasked with replacing all the APs in an office building for greater speeds. The current location of APs allowed for total coverage of WiFi throughout the office. Which of the following 802.11 standards should be used?

A. a

B. ac

C. b

D. g

E. n

Answer: B


Q52. A technician is responsible for setting up laptops in a room for a small conference. The laptops need to communicate with each other as well as a workstation in the room. The workstation has a wireless expansion card. A switch is not available for the laptops and they cannot access the corporate network. Which of the following does the technician need to implement?

A. Adhoc network

B. Bluetooth network

C. Serial network

D. USB network

Answer:: A


Q53. Which of the following is the form factor of a standard Parallel connector?

A. DB-9

B. DB-15

C. DB-25

D. DIN-6

Answer: C


Q54. Ann, a user, has recently installed a new Blu-Ray ROM in her desktop computer. The computer recognizes the device as a DVD-ROM. Which of the following actions would enable the system to recognize the device as a Blu-Ray device?

A. The operating system must be upgraded to Windows Ultimate.

B. Flash the system’s motherboard CMOS.

C. Upgrade to the latest Windows Media Player.

D. Install the manufacturer’s drivers for the OS.

Answer: D


Q55. The device that allows two different networks to communicate with one another is:

A. a repeater.

B. a hub.

C. a router.

D. an access point.

Answer: C


Q56. Which of the following ports is used for a secure browser connection for an online purchase?

A. 23

B. 80

C. 110

D. 443

E. 3389

Answer: D


Q57. A user wants to enable hands-free for a smartphone in a car. Which of the following needs to be performed?

A. Enable WiFi

B. Driver installation

C. Device pairing

D. Enable NFC

Answer: C


Q58. A user is notified of file system errors on an external hard drive. Which of the following tools can be used to repair common errors on the drive?

A. chkdsk

B. diskpart

C. format

D. sfc

Answer:: A


Q59. Which of the following MUST be the same when replacing a hard drive in a laptop?

A. The interface type of the existing drive

B. The speed of the new drive

C. The total data capacity of the PC

D. The cache size of the new drive

Answer: A


Q60. The technician is troubleshooting a connection issue between the switch and the wall jack. The user is plugged into the jack; however, there is no connection. The technician goes into the switch room to see if the cable is plugged into the switch, but none of the cables are labeled. Which of the following tools would the technician MOST likely use to find this

cable?

A. WiFi analyzer

B. Loopback plug

C. Multimeter

D. Tone generator

Answer: D


Related 220-901 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |