Cisco 200-125 ExamCCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)

Total Question: 744 Last Updated: October 16,2017
  • Updated 200-125 Dumps
  • Based on Real 200-125 Exams Scenarios
  • Free 200-125 pdf Demo Available
  • Check out our 200-125 Dumps in a new PDF format
  • Instant 200-125 download
  • Guarantee 200-125 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

Super to ccna routing and switching 200 125 pdf

Exam Code: 200 125 ccna (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (v3.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass ccna 200 125 Exam.

Q1.  - (Topic 5)

Which three are the components of SNMP? (Choose three)

A. MIB

B. SNMP Manager

C. SysLog Server

D. SNMP Agent

E. Set

Answer: A,B,D

Explanation:

SNMP is an application-layer protocol that provides a message format for communication between SNMP managers and agents. SNMP provides a standardized framework and a common language used for the monitoring and management of devices in a network. The SNMP framework has three parts:

+ An SNMP manager

+ An SNMP agent

+ A Management Information Base (MIB)

The SNMP manager is the system used to control and monitor the activities of network hosts using SNMP. The most common managing system is called a Network Management System (NMS). The term NMS can be applied to either a dedicated device used for network management, or the applications used on such a device. A variety of network management applications are available for use with SNMP. These features range from simple command-line applications to feature-rich graphical user interfaces (such as the CiscoWorks2000 line of products).

The SNMP agent is the software component within the managed device that maintains the data for the device and reports these data, as needed, to managing systems. The agent and MIB reside on the routing device (router, access server, or switch). To enable the SNMP agent on a Cisco routing device, you must define the relationship between the manager and the agent.

The Management Information Base (MIB) is a virtual information storage area for network management information, which consists of collections of managed objects.


Q2.  - (Topic 4)

Which PPP subprotocol negotiates authentication options?

A. NCP

B. ISDN

C. SLIP

D. LCP

E. DLCI

Answer: D

Explanation:

The PPP Link Control Protocol (LCP) is documented in RFC 1661. LPC negotiates link and PPP parameters to dynamically configure the data link layer of a PPP connection. Common LCP options include the PPP MRU, the authentication protocol, compression of PPP header fields, callback, and multilink options.


Q3.  - (Topic 5)

How is an EUI-64 format interface ID created from a 48-bit MAC address?

A. by appending 0xFF to the MAC address

B. by prefixing the MAC address with 0xFFEE

C. by prefixing the MAC address with 0xFF and appending 0xFF to it

D. by inserting 0xFFFE between the upper three bytes and the lower three bytes of the MAC address

E. by prefixing the MAC address with 0xF and inserting 0xF after each of its first three bytes

Answer: D

Explanation:

The modified EUI-64 format interface identifier is derived from the 48-bit link-layer (MAC) address by inserting the hexadecimal number FFFE between the upper three bytes (OUI field) and the lower three bytes (serial number) of the link layer address.


Q4.  - (Topic 5)

When a DHCP server is configured, which two IP addresses should never be assignable to

hosts? (Choose two.)

A. network or subnetwork IP address

B. broadcast address on the network

C. IP address leased to the LAN

D. IP address used by the interfaces

E. manually assigned address to the clients

F. designated IP address to the DHCP server

Answer: A,B

Explanation:

Network or subnetwork IP address (for example 11.0.0.0/8 or 13.1.0.0/16) and broadcast address (for example 23.2.1.255/24) should never be assignable to hosts. When try to assign these addresses to hosts, you will receive an error message saying that they can’t be assignable.


Q5.  - (Topic 5)

Which statement describes the process of dynamically assigning IP addresses by the DHCP server?

A. Addresses are allocated after a negotiation between the server and the host to determine the length of the agreement.

B. Addresses are permanently assigned so that the hosts uses the same address at all times.

C. Addresses are assigned for a fixed period of time, at the end of the period, a new request for an address must be made.

D. Addresses are leased to hosts, which periodically contact the DHCP server to renew the lease.

Answer: D

Explanation:

The DHCP lifecycle consists of the following:

✑ Allocation: A client begins with no active lease, and hence, no DHCP-assigned address. It acquires a lease through a process of allocation.

✑ Reallocation: If a client already has an address from an existing lease, then when it reboots or starts up after being shut down, it will contact the DHCP server that granted it the lease to confirm the lease and acquire operating parameters. This is sometimes called reallocation; it is similar to the full allocation process but shorter.

✑ Normal Operation: Once a lease is active, the client functions normally, using its assigned IP address and other parameters during the “main part” of the lease. The client is said to be bound to the lease and the address.

✑ Renewal: After a certain portion of the lease time has expired, the client will attempt to contact the server that initially granted the lease, to renew the lease so it can keep using its IP address.

✑ Rebinding. If renewal with the original leasing server fails (because, for example, the server has been taken offline), then the client will try to rebind to any active DHCP server, trying to extend its current lease with any server that will allow it to do so.

✑ Release: The client may decide at any time that it no longer wishes to use the IP address it was assigned, and may terminate the lease, releasing the IP address.


Q6.  - (Topic 5)

An administrator must assign static IP addresses to the servers in a network. For network 192.168.20.24/29, the router is assigned the first usable host address while the sales server is given the last usable host address. Which of the following should be entered into the IP properties box for the sales server?

A. IP address: 192.168.20.14

Subnet Mask: 255.255.255.248

Default Gateway: 192.168.20.9

B. IP address: 192.168.20.254

Subnet Mask: 255.255.255.0

Default Gateway: 192.168.20.1

C. IP address: 192.168.20.30

Subnet Mask: 255.255.255.248

Default Gateway: 192.168.20.25

D. IP address: 192.168.20.30

Subnet Mask: 255.255.255.240

Default Gateway: 192.168.20.17

E. IP address: 192.168.20.30

Subnet Mask: 255.255.255.240

Default Gateway: 192.168.20.25

Answer: C

Explanation:

For the 192.168.20.24/29 network, the usable hosts are 192.168.24.25 (router) – 192.168.24.30 (used for the sales server).


Q7.  - (Topic 4)

Which encapsulation type is a Frame Relay encapsulation type that is supported by Cisco routers?

A. IETF

B. ANSI Annex D

C. Q9333-A Annex A

D. HDLC

Answer: A

Explanation:

Cisco supports two Frame Relay encapsulation types: the Cisco encapsulation and the IETF Frame Relay encapsulation, which is in conformance with RFC 1490 and RFC 2427. The former is often used to connect two Cisco routers while the latter is used to connect a Cisco router to a non-Cisco router. You can test with your Cisco router when typing the command Router(config-if)#encapsulation frame-relay ? on a WAN link. Below is the output of this command (notice Cisco is the default encapsulation so it is not listed here, just press Enter to use it).

Note: Three LMI options are supported by Cisco routers are ansi, Cisco, and Q933a. They

represent the ANSI Annex D, Cisco, and ITU Q933-A (Annex A) LMI types, respectively. HDLC is a WAN protocol same as Frame-Relay and PPP so it is not a Frame Relay encapsulation type.


Q8.  - (Topic 8)

Which routing protocol has the smallest default administrative distance?

A. IBGP

B. OSPF

C. IS-IS

D. EIGRP

E. RIP

Answer: D

Explanation: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/15986-admin-distance.html

Default Distance Value TableThis table lists the administrative distance default values of the protocols that Cisco supports:

Route Source

Default Distance Values

Connected interface 0

Static route 1

Enhanced Interior Gateway Routing Protocol (EIGRP) summary route 5

External Border Gateway Protocol (BGP) 20

Internal EIGRP 90

IGRP 100 OSPF 110

Intermediate System-to-Intermediate System (IS-IS) 115

Routing Information Protocol (RIP) 120

Exterior Gateway Protocol (EGP) 140

On Demand Routing (ODR) 160

External EIGRP 170

Internal BGP 200

Unknown* 255


Q9.  - (Topic 4)

Which two options are valid WAN connectivity methods? (Choose two.)

A. PPP

B. WAP

C. DSL

D. L2TPv3

E. Ethernet

Answer: A,C

Explanation:

The Point-to-Point Protocol (PPP) provides a standard method for transporting multi- protocol datagrams over point-to-point links. PPP was originally emerged as an encapsulation protocol for transporting IP traffic between two peers. It is a data link layer protocol used for WAN connections.

DSL is also considered a WAN connection, as it can be used to connect networks, typically when used with VPN technology.


Q10.  - (Topic 8)

Which destination IP address can a host use to send one message to multiple devices across different subnets?

A. 172.20.1.0

B. 127.0.0.1

C. 192.168.0.119

D. 239.255.0.1

Answer: D

Explanation: Multicast is a networking protocol where one host can send a message to a special multicast IP address and one or more network devices can listen for and receive those messages.

Multicast works by taking advantage of the existing IPv4 networking infrastructure, and it does so in something of a weird fashion. As you read, keep in mind that things are a little

confusing because multicast was "shoe-horned" in to an existing technology.

For the rest of this article, let's use the multicast IP address of 239.255.0.1. We'll not worry about port numbers yet, but make a mental note that they are used in multicast. We'll discuss that later.


Related 200-125 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |