VMware 1V0-621 ExamVMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization

Total Question: 112 Last Updated: September 12,2017
  • Updated 1V0-621 Dumps
  • Based on Real 1V0-621 Exams Scenarios
  • Free 1V0-621 pdf Demo Available
  • Check out our 1V0-621 Dumps in a new PDF format
  • Instant 1V0-621 download
  • Guarantee 1V0-621 success in first attempt

Price: $65.95 $29.99

Buy Now Free Trial

High value 1V0-621 software Reviews & Tips

Exam Code: 1V0-621 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1V0-621 Exam.

Q1. Which two are examples of information that would be displayed in the Activity pane fa the vSphere Web

Client? (Choose two.)

A. The memory utilization of an ESXi host.

B. The state of a VMotion for a virtual machine.

C. A triggered alarm for an ESXi host.

D. The current Fault Tolerance Status of a virtual machine. 

Answer: AC


Q2. Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)

A. Content Library

B. Long Distance vMotion

C. Distributed Resource Scheduler

D. vSphere Distributed Switch 

Answer: BC


Q3. Which two statements are true regarding disaster recovery when using data center virtualization. (Choose two.)

A. vSphere includes a file-level backup and restore solution with application level support for lVIicrosoft Exchange.

B. vSphere can restart virtual machines on available resources if host hardware fails.

C. vSphere includes an automated replication solution.

D. vSphere includes a live migration solution that maintains virtual machine uptime in the event of unplanned downtime.

Answer: AD


Q4. Which two methods are supported when installing a Guest Operating System on a virtual machine? (Choose two.)

A. ISO image

B. vSAN

C. Preboot execution environment

D. NFS Share 

Answer: AC


Q5. What are two capabilities of Network 1/0 Control? (Choose two.)

A. it sets network reservations for physical traffic entering vSphere Distributed Switches.

B. it enforces a network bandwidth limit on vSphere Distributed Switches

C. it maintains the network runtime state for virtual machines

D. it performs load-based teaming for workloads on teamed VMCs.

Answer: BD


Q6. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q7. Which two represent challenges that could be met by Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. An organization is reporting that it takes 24 hours to provision new desktops.

B. An organization is reporting that servers become unavailable for a short time during unplanned downtime.

C. An organization's server team requires 1-2 hours of downtime for applications when performing planned hardware maintenance.

D. An organization's server team requires 5 business days to provision a new server 

Answer: BD


Q8. What are the two features of vShpere that help address the availability challenges that organizations face? (Choose two.)

A. Snapshots

B. vSphere Data protection

C. High Availability

D. Fault Tolerance. 

Answer: CD


Q9. Which two resources are the most impacted in the infrastructure sprawl experienced in nonvirtualized data centers? (Choose two)

A. Power

B. storage

C. Compute

D. Network 

Answer: BD


Q10. Which vSphere feature automatically optimized resource utilization and responds to workload requirements?

A. Dynamic Resource Scheduler

B. Data Protection

C. Storage DRS

D. Storage 1/0 Control 

Answer: C


Related 1V0-621 Articles

best-it-exam-    | for-our-work-    | hottst-on-sale-    | it-sale-    | tast-dumps-us-    | test-king-number-    | pass-do-it-    | just-do-it-    | pass-with-us-    | passresults-everything-    | passtutor-our-dumps-    | realtests-us-exam-    | latest-update-source-for-    | cbtnuggets-sale-exam    | experts-revised-exam    | certguide-sale-exam    | test4actual-sale-exam    | get-well-prepared-    | certkiller-sale-exam    | buy-discount-dumps    | how-to-get-prepared-for-the    | in-an-easy-way    | brain-dumps-sale    | with-pass-exam-guarantee    | accurate-study-material    | at-first-try    | 100%-successful-rate    | get-certification-easily    | material-provider-exam    | real-exam-practice    | with-pass-score-guarantee    | certification-material-provider    | for-certification-professionals    | get-your-certification-successfully    | 100%-Pass-Rate    | in-pdf-file    | practice-exam-for    | it-study-guides    | study-material-sku    | study-guide-pdf    | prep-guide-demo    | certification-material-id    | actual-tests-demo    | brain-demos-test    | best-pdf-download    | our-certification-material    | best-practice-test    | leading-provider-on    | this-course-is-about    | the-most-reliable    | high-pass-rate-of    | money-back-guarantee    | high-pass-rate-demo    | recenty-updated-key    | only-for-students-free-download    | courseware-plus-kit-for    | accurate-answers-of    | the-most-reliable-id    | provide-training-for    | welcome-to-buy    | material-for-success-pass    | provide-free-support    | best-book-for-pass    | accuracy-of-the-answers    | pass-guarantee-id    |
http://rent4you.pt/    | http://rent4you.pt/    |